Izvor: eKlinika.rs, 18.Mar.2024, 12:01

Golo dijeta topi kilograme i vraća organizam u ravnotežu

Golo dijeta, poznata i kao Golo metabolički plan, pokrenuta je 2009. godine. Prema zvaničnom sajtu dijete, osmislio ju je „tim posvećenih lekara i farmaceuta”, ali se ne zna tačno ko su oni. Na zvaničnoj stranici Golo kompanije navodi se da treba da jedete „1.300 do 1.500 nutritivno gustih kalorija” dnevno i uzimate dodatak ishrani pod nazivom Release. Cilj je, kako se kaže, da „postanete zdraviji bez smanjenja prekomernih kalorija, odustajanja od grupa hrane ili konzumiranja nezdrave ishrane”.
Na čemu se zasniva i šta je cilj Golo dijete Plan se zasniva na ideji da povratite kontrolu nad vašim metaboličkim zdravljem, uključujući i to da vaš metabolizam učinite „efikasnijim”, da rešite ...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.