Izvor: eKlinika.rs, 29.Mar.2024, 12:03

Delotvorni narodni lekovi za oteklo koleno

Oteklo koleno je stanje kada se u zglobu kolena nakupi tečnost i može da bude uzrokovano traumama kao što su sportske povrede ili artritisom. Kada koleno otekne to treba shvatiti kao znak da se tečnost nakuplja u ili oko kolenskog zgloba. Koleno je zglob koji povezuje butnu kost (femur) sa potkolenicom (tibia) i kolenom (patelom) i najveći je zglob u našem telu. Kolena takođe sadrže hrskavicu, mišiće, ligamente i nerve i sve što ošteti ili iritira koleno može da izazove  oticanje.
Simptomi koji ukazuju na upalu kolenskog zgloba Osim vidljive otečenosti zgloba kolena ovaj problem prate i drugi simptomi kao što su:
Bol u kolenu Ukočenost ili osećaj zatezanja Crvenilo ili promena boje kože Osećaj toplote,...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.