Izvor: eKlinika.rs, 04.Apr.2024, 09:57

Besplatni zdravstveni pregledi od 4. do 10. aprila ispred opštine Novi Beograd

Gradska opština Novi Beograd i Dom zdravlja Novi Beograd, od 4. do 10. aprila, u terminu od 8 do 15 časova, organizuju besplatne preventivne preglede u pokretnoj ambulanti na platou ispred zgrade opštine, Bulevar Mihaila Pupina 167.
Građanima će biti dostupni pregledi u prevenciji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oftalmologa, ultrazvučni pregledi, pregledi za žene, penzionere, zatim stomatološki kao i preglede za decu.
Pregledi će biti organizovani po danima i to:
Četvrtak 4. aprilPrevencija kardiovaskularnih bolesti, koja podrazumeva merenje telesne mase i određivanje BMI, merenje krvnog pritiska, šećera u krvi, EKG i ultrazvučni pregled krvnih sudova vrata.
...

Nastavak na eKlinika.rs...






Povezane vesti

Od danas pa do 10. aprila besplatni preventivni pregledi u "Kućici zdravlja" na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 04.Apr.2024

Građani Opštine Novi Beograd od danas će moći da obave besplatne specijalističke preglede u terenskoj ambulanti "Kućica zdravlja" koja će na platou ispred Opštine raditi do 10. aprila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.