Izvor: TvojPortal.com, 13.Feb.2012, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Завршена прва фаза тестирања вакцине против сиде

Извор:Глас Русије
Државни научни центар вирусологије и биотехнологије „Вектор“ федералне службе „Роспотребнадзор“ у Новосибирску је успешно завршио прву фазу клиничког тестирања руске вакцине против сиде, рекао је новинарима у понедељак генерални директор центра >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Александар Сергејев. „Вакцина стимулише израду антитела у организму како одговор на болест, и обнову ћелија, за разлику од вакцина на којима се сада у свету ради“, - рекао је он.


Генерални директор је саопштио да одлуку о почетку друге фазе клиничких тестирања треба да донесе национални орган контроле – Научни центар за експертизу средстава медицинске примене у Москви.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.