Zabrana pušenja na plaži vratila posetioce

Izvor: Beta, 03.Avg.2011, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrana pušenja na plaži vratila posetioce

PARIZ, 3. avgusta 2011. (Beta-AP) - Lokalne vlasti u gradu Sijota, u Provansi, odlučile su da zabrane pušenje na plaži i time probaju da privuku više gostiju.

Na ulazu u plažu postavljen je znak za zabranu pušenja i dve pepeljare gde svi pušači koji žele da udju na plažu treba da ugase cigarete.

Vlasti u Sijoti navode da su nemarni pušači, koji bacaju svoje pikavce svuda po plaži, previše zagadjvali pesak u kojem deca prave kule i igraju se.

Lokalno stanovništvo je odlično prihvatilo zabranu pušenja, što je iznenadilo i same gradske vlasti koje su očekivale mnogo veći otpor pušača. Ispostavilo se da su plaže sada mnogo punije nego što su bile pre uvodjenja zabrane.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zabranili pušenje na plaži da privuku posetioce

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2011

Lokalne vlasti u gradu Sijota, u Provansi, odlučile su da zabrane pušenje na plaži i time probaju da privuku više gostiju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.