Šta je sledeće, Valdes će trenirati u 6 ujutru?

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sledeće, Valdes će trenirati u 6 ujutru?

Šikaniranje Viktora Valdesa traje, očekujemo da Van Gal primeni srpske metode.

Verovatno ste upoznati, u Srbiji kada je igrač u sukobu sa klubom, ne želi da produži ugovor ili dođe u bilo kakav sukob sa upravom, počinje mobing.

Od treniranja u najranije ili kasne sate, po najvećoj vrućini leti, do stvari kakve su sprečavanje da se tušira, odnosno koristi svlačionicu.

Naravno, to može, u zavisnosti od kluba da bude na višem nivou.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Viktor Valdes je eliminisan iz ekipe nakon što je odbio da brani za mladi tim, ima ugovor do kraja sezone u Junajtedu, papir ga štiti, ali je naišao na zabranu korišćenja svlačionice prvog tima.

Trenira sam, i to u drugom terminu od ekipe, praktično da se ne bi sretao sa saigračima. Kažu da su njegovi zemljaci Mata, De Hea i Erera šokirani ponašanjem Van Gala koji je odstranio Valdesa, ali jasno je da su nemoćni da mu pomognu.

Na "Old Trafordu" ne kriju da je nekadašnji golman Barselone "persona non grata" i da bi najbolje bilo da napusti klub, ali i tu postoje ograničenja.

Mediji u Engleskoj pišu da bi u januaru moglo da dođe do raskida ugovora, ali je uslov Junajteda da Valdes ne potpiše za neki drugi klub u Premijer ligi. On je letos odbio Antaliju, ali i par većih turskih klubova, videćemo kako će se situacija završiiti.

Podsetimo, kao slobodan igrač je otišao iz Barse sa kojom je osvojio bukvalno sve, ali mu je planirani transfer u Monako propao zbog teške povrede. Sada ima 33 godine, čak nije ni treći golman, nalazi se iza De Hee, Romera i čak i relativno mladog Sema Džonstona koji se seljakao po pozajmicama i nema nikakvo iskustvo na velikoj sceni.
Pogledaj vesti o: Zakon o mobingu

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.