Izvor: Blic, 20.Jul.2023, 20:25

Protest zaposlenih u Institutu za reumatologiju ispred Ministarstva zdravlja: Traže smenu direktora, on tvrdi da su u pitanju lažne optužbe

Lekari i medicinsko osoblje Instituta za reumatologiju organizovali su protest ispred Ministarstva zdravlja i protestnu šetnju do Vlade Srbije sa zahtevom da se smeni v d direktor te ustanove, prof. dr Goran Radunović. Više od 50 odsto zaposlenih, još pre mesec dana, potpisalo je peticiju za smenu direktora, koja je potom i predata ministarki zdravlja, a u kojoj je navedeno da zaposleni trpe omalovažavanje, mobing, neopravdano kažnjavanje, premeštanje i zastrašivanje. Direktor kaže da su optužbe lažne i da dolaze od onih koji svoj posao ne rade punom parom i kako treba.
Pogledaj vesti o: Zakon o mobingu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oko 200 zaposlenih i pacijenata Instituta za reumatologiju ispred Ministarstva zdravlja tražilo smenu direktora

Izvor: Danas, 20.Jul.2023

Oko 200 zaposlenih i pacijenata Instituta za reumatologiju okupilo se danas ispred Ministarstva zdravlja da bi zatražili smenu vršioca dužnosti direktora Gorana Radunovića, jer tvrde da od kad je on na čelu te ustanove, zaposleni i pacijenti trpe mobing.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.