Izvor: Pančevac-online.com, 29.Maj.2023, 14:52

NATAŠA KANDIĆ OPTUŽENA ZA MOBING Oglasili se zaposleni: Zlostavlja nas, maltretira i vređa

Zaposleni u Fondu za humanitarno pravo optužili su Natašu Kandić za šikaniranje i mobing. Sindikat radnika zaposlenih u Fondaciji „Fond za humanitarno pravo“ izdali su saopštenje sa, kako navode, željom da skrenu pažnju javnosti na nezakonite postupke osnivača FHP Nataše Kandić. U saopštenju se navodi da je dana 26. februara 2023. upravni odbor fondacije FHP […] The post NATAŠA KANDIĆ OPTUŽENA ZA MOBING Oglasili se zaposleni: Zlostavlja nas, maltretira i vređa appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Zakon o mobingu

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindikat: Zlostavljanje na radu u Fondaciji za humanitarno pravo, prijave protiv Nataše Kandić

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2023

Sindikat radnika i radnica zadužbina, fondacija i udruženja građana izneo je navode o zlostavljanju zaposlenih u Fondu za humanitarno pravo.

Nastavak na Radio 021...

Nataša Kandić optužena za mobing! Zaposleni tvrde: Zlostavlja nas, maltretira i vređa!

Izvor: 24sedam.rs, 29.Maj.2023

U februaru su se 14 zaposlenih, što je 63,6 odsto ukupnog broja, i jedna bivša zaposlena pismeno izjasnili u vezi sa mobingom od strane Nataše Kandić

Nastavak na 24sedam.rs...

Zaposleni u Fondu za humanitarno pravo optužili Natašu Kandić za mobing i nezakonite postupke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2023

Zaposleni u Fondu za humanitarno pravo optužili su Natašu Kandić za mobing i saopštenjem su, kako su naveli, želeli da skrenu pažnju javnosti na nezakonite postupke Nataše Kandić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.