Juve - Jedan u Rim, drugi iz Rima!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Jedan u Rim, drugi iz Rima!

Posle Bleza Matuidija, slede novi manevri šampiona pred start prvenstva.

Juventus će danas predstaviti Bleza Matuidija, ali to nije kraj prelaznog roka. Do kraja avgusta bi u klub trebalo da stigne Keita Balde iz Lacija.

Mladi igrač je u svađi sa klubom, pošto su ga izostavili iz Superkupa protiv Juventusa, propustio je trening i okupljanje ekipe.

Lacio je najavio suspenziju, a agent nekadašnjeg igrača Barselone optužio klub za mobing, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predsednika Lotita da laže i da je potcenjivao igrača ponudama oko novog ugovora.

Svojeglavi Keita je odbio sve ponude koje je Lacio prihvatio, Milan, Inter i Napoli, hoće samo u Juve.

Ugovor mu ističe naredne sezone, Lotito traži 30 miliona evra, Juventus nudi 20.

U međuvremenu, dolazak Keite znači i siguran odlazak Kuadrada koji će teško dobiti šansu. Roma je odustala od Mareza, sve karte bacila na Kolumbijca, ali Juve ne popušta, cena je 30 miliona.

Doduše, hteli bi da doplate za Manolasa, ali je "Vučica" odbila da pusti Grka.

U svakom slučaju, čini se da će dva posla ipak biti završena, jedan iz Juventusa u Rim, drugi iz Rima u Juventus.

Time bi šampion verovatno završio prelazni rok, mada su mediji i dalje sumnjičavi i veruju da klub ipak mora da nađe zamenu za Bonućija.
Pogledaj vesti o: Zakon o mobingu

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.