Zaječarci otimali zlatne lančiće

Izvor: juGmedia, 02.Avg.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarci otimali zlatne lančiće

NIŠ – Policija je lišila slobode i donela rešenje o zadržavanju do 48 sati, Urošu J.(19) i Nemanji M.(19) iz Zaječara zbog  sumnje da su izvršili krivično delo drska krađa.

Osumnjičeni su, zajedno sa još jednom maloletnom osobom iz Zaječara, koja je takođe lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično delo drske krađe, dolazili iz >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Zaječara i na području Niša od oštećenih ženskih osoba oduzimali zlatne lance.

U ulici Episkopskoj i na Trgu Kralja Aleksandra osumnjičeni su 24.jula ,a u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića 25.jula, od oštećenih  istrgli zlatne lančiće. Osumnjičeni su takođe i  1.avgusta  ponovili isto krivično delo u ulici Zetskoj, neposredno  nakon čega su i lišeni slobode.

Osumnjičeni Uroš J. i Nemanja M. će nakon isteka mere zadržavanja uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja, dok će osumnjičeni maloletnik u toku dana biti priveden istražnom sudiji Višeg suda radi saslušanja.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.