ZAŠTO DA DECA NEMAJU MAJKU? Muž preminule porodilje iz Zaječara ne može da sakrije tugu i bol (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 09:45

"ZAŠTO DA DECA NEMAJU MAJKU?" Muž preminule porodilje iz Zaječara ne može da sakrije tugu i bol (FOTO)

Ovo je četvrta zaražena porodilja koja je u Srbiji umrla od početka epidemije korona virusa

Maja Paunović iz Zaječara preminula je od posledica korona virusa, a prethodno je na svet donela zdravu bebu.

- Zašto mi je Bože uze? Ostavila si me bez poslednjeg pozdrava, srce moje, anđele moj! Ostavila si me da lutam po svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa dva anđela. Bože, zašto deca da nemaju majku? Pile moje, šta da kažem Luki? - napisao je muž Maje Paunović.

Ovim rečima se na društvenim mrežama oprostio Bogdan Paunović, suprug preminule porodilje Maje Paunović (27) iz Zaječara koja je u ponedeljak na svet donela zdravu devojčicu Milicu, a koja je borbu sa ovom pošasti izgubila jutros u 7.20 časova u KC Niš.

Podsećanja radi, Maja je na svet donela rodila zdravu bebu Milicu i uprkos tome što je bila zaražena korona virusom. Beba se, kako se saznaje, nalazi se na odeljenju neonatologije te klinike.

Zašto mi je BOZEEE UZEEEEE ZASTOOOOO? Ostavila si me bez poslednjeg pozdrava srce moje,Andjele moj,ostavila si me da...

Posted by Bogdan Paunovic on Thursday, April 29, 2021

Prof. dr Jelena Vojinović, pedijatar KC Niš rekla je da je beba i nakon tužne vesti koja je stigla iz te klinike, u stabilnom stanju.

- Beba je primarno testirana i pokazano je da je negativna. Sada se nalazi u inkubatoru, u našoj klinici za neonatologiju, i pod stalnim nadzorom lekara – rekla je Vojinović za Kurir. Inače, beba Milica rođena je dugačka 42 centimetara i teška 2.110 grama.

Podsećanja radi, ovo je četvrta zaražena porodilja koja je u Srbiji umrla od početka epidemije korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.