Izvor: Blic, 21.Jul.2023, 15:16

ZA MASAKR U JABUKOVCU 72 GODINE ROBIJE Osuđeni Maja i Davor koji su ubili četvoročlanu porodicu

Davoru Perniću (38) i Maji Bađikić (29) presuđeno je danas u Višem sudu u Zaječaru zbog teškog ubistva Raje Kazimirovića (72), sestre Ljubinke Oprikić (76), sestričine Dragane Jozeljić (53) i njegove majke Dragice (93) u mestu Velja Vratne u Jabukovcu u avgustu 2019. godine. Pernić je dobio 37 godina kazne zatvora, a Bađikić 35, potvrđeno je za "Blic".
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog četvorostukog ubistva u Jabukovcu osuđeni na ukupno 72 godine zatvora

Izvor: B92, 21.Jul.2023

Viši sud u Zaječaru danas je osudio Davora Pernića na jedinstvenu kaznu od 37 godina zatvora, a Maju Bađikić na jedinstvenu kaznu od 35 godina zatvora...Oni su osuđeni zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu kod Negotina, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu...Ova presuda, kojom su Pernić i Bađikićeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.