ROKERSKA RADOST: Pedeseta “Gitarijada” je besplatna! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROKERSKA RADOST: Pedeseta “Gitarijada” je besplatna! (VIDEO)

Na inicijativu predsednika Organizacionog odbora Gitarijade Željka Vasića i promotera Aleksandra Petrovića, gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović prihvatio je predlog da i jubilarno 50. izdanje čuvene manifestacije (11-13. avgust) bude besplatno za sve posetioce.

Iako je zbog teške finansijske situacije u kojoj se grad nalazi prvobitno doneta odluka da se ulaznice naplaćuju, uz pomoć sponzora i podršku grada, obezbeđena su sredstva za održavanje festivala.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />Svima onima koji su već kupili ulaznice za ovogodišnju Gitarijadu, Eventim će vratiti novac.

Jubilarno izdanje festivala uveličaće legendarni "Uriah Heep", kao i "Riblja čorba", "Van Gogh", "Kerber", "Orthodox Celts", "Teška industrija"... Pogledajte OVDE kompletan program Gitarijade.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatno na jubilarnu Gitarijadu

Izvor: Bor030.net, 26.Jul.2016

Na inicijativu predsednika Organizacionog odbora Gitarijade Željka Vasića i promotera Aleksandra Petrovića, gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović prihvatio je predlog da i 50. jubilarna Gitarijada bude besplatna za sve posetioce...Iako je zbog teške finansijske situacije u kojoj se grad nalazi...

Nastavak na Bor030.net...

Ulaz na 50. Gitarijadu ipak besplatan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2016

Centar za kulturu i turizam Zaječar saopštio je danas da su uz pomoć sponzora i podršku grada obezbeđena sredstva za održavanje festivala i da se ulaznice za jubilarnu 50. Gitarijadu neće naplaćivati...Svima onima koji su već kupili ulaznice za ovogodišnju Gitarijadu, Eventim će vratiti novac...Gitarijada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.