Velimir Ilić: Narod mora da nauči da glasa za ljude za koje hoće

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velimir Ilić: Narod mora da nauči da glasa za ljude za koje hoće

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić ocenio je danas da "narod mora da nauči da glasa za ljude koje on hoće" i da glasovi treba da "prestanu da se kupuju".

Ilić je dodao da trenutna vlast smatra da treba "novcem da kupi nekoga" i da je ona ta koja treba da pravi medije, a "narod to oseća i zato neće da izlazi na izbore i zato se ljuti i na opoziciju".

On je kazao da je u Zaječaru predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi put za sedam godina vlasti "pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da se približi narodu".

"Setio se posle sedam godina da kaže u Zrenjaninu da 'ništa ne valja i da želi da otera neke bahate koji su samo grabili za sebe, a ne za narod'. Sad želi da pokrene temu ko je ubio na naplatnoj rampi", rekao je Ilić.

Kazao je da danas zaseda komisija koja rešava da je "najveće pranje para" u Evropi u Srbiji.

Dodao je da se najavljuje dolazak Vesli Klarka da gradi "pomoćni Koridor" što će biti 300 miliona skuplje nego što je bilo u raspisanom tenderu, a sve to je "nepoštovanje naroda koji je zaražen i ozračen".
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.