Večeras počinje 56. Gitarijada

Izvor: Bor030.net, 24.Avg.2023, 17:19

Večeras počinje 56. Gitarijada

Zaječarska Gitarijada, najstariji festival rok muzike i neafirmisanih bendova u regionu počinje večeras i trajaće do subote, 26. avgusta. U okviru takmičarskog dela programa, publika će imati priliku da uživa u nastupima neafirmisanih bendova koji će se nadmetati za prestižnu titulu pobednika „56. Gitarijade“. Pored takmičenja, posetioci će imati priliku da čuju i neke od […] The post Večeras počinje 56. Gitarijada appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Zaječarska Gitarijada počinje večeras, kosi se trava, kamp bez toaleta i adekvatnih uslova

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2023

Zaječarska Gitarijada, 56. po redu, počinje večeras, a po stanju na terenu gde će festival biti održan deluje da nije sve spremno za najstariju manifestaciju rok muzike na Balkanu, javlja dopisnik agencije Beta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.