Umrli ispred svojih kuća

Izvor: Radio 021, 30.Dec.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrli ispred svojih kuća

Tela dvojice muškaraca starijih od 50 godina pronađena su jutros oko osam sati ispred njihovih kuća u Zaječaru, jedan u naselju Lubničko brdo, drugi u naselju Grljanski put.

Naložena je obdukcija nakon koje će se više znati o uzroku i vremenu njihove smrti.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije spasili su juče na području Zaječarskog okruga 15 osoba iz šest automobila. Zbog snežnih nanosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << visokih preko metar nije prohodan pravac od starog puta za Aleksinac prema Vrtištu, Trupalu i motelu "Nais", kao i put od Kamenice ka Kameničkom visu i Cerju.

Sneg od pola metra napadao je na Goliji gde su neprohodni su putni pravci Ivanjica - Golijska Reka, Ivanjica-Despotovica prema Studenici, kao i pravci prema Kušićima i Devićima i nekoliko lokalnih pravaca.

Put između Srpskog Itebeja i Hetina, u opštini Žitištre, otvoren je za saobracaj, javlja Info centar ove opštine. U probijanju smetova, koji su na pojedinim delovima puta viši od dva metra, učestvovalo je više mašina, a tokom čišćenja traktor JP "Razvoj" upao je u kanal.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.