Uhapšeni zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula osmomesečna beba

Izvor: Bor030.net, 28.Mar.2020, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula osmomesečna beba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M.M. (1985) i Đ.D. (1995) iz Negotina zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Oni se sumnjiče da su danas upravljajući svojim automobilima, kod skretanja za mesto Salaš na putu Zaječar – Negotin, izazvali saobraćajnu nesreću u kojoj je […] The post Uhapšeni zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginula osmomesečna beba appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni Negotinci zbog izazivanja saobraćajne nezgode u kojoj je PREMINULA BEBA

Izvor: Blic, 28.Mar.2020

Zaječarska policija uhapsila je M.M. (35) i Đ.D. (25) iz Negotina zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Blic...

Uhapšeni zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula osmomesečna beba

Izvor: Bor030.net, 28.Mar.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M.M. (35) i Đ.D. (25) iz Negotinakoje terete da su izazvali nesreću u kojoj je poginula beba, a povređeni bebini roditelji. M.M. i Đ.D se terete da su danas upravljajući svojim automobilima, kod skretanja za mesto Salaš na putu...

Nastavak na Bor030.net...

Uhapšen Boranin osumnjičen za pokušaj razbojništva

Izvor: Bor030.net, 29.Mar.2020, 16:41

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V.S.(1982) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništo u pokušaju. Brzom i efikasnom akcijom, osumnjičenog je sustigao policajac nedaleko od prodavnice u koju je kako se sumnja, V.S. predhodno ušao...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.