Uhapšene tri Bugarke zbog džeparenja

Izvor: RTS, 30.Mar.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene tri Bugarke zbog džeparenja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri državljanke Bugarske zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo krađe.
Reč je G. V. E. (25), C. P. D. (26) i E. V. N. (28) za koje se sumnja da su u gradskom autobusu na liniji 15, u Ulici Karađorđev trg, ženi iz Zaječara iz torbe ukrali novčanik sa platnim karticama banaka, ličnim dokumentima i oko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 14.000 dinara, navedeno je u saopštenju MUP-a.
Kako se dodaje, brzom i efikasnom akcijom policija je bugarske državljanke uhapsila neposredno nakon što su izašle iz autobusa.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedene Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.
 
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarke uhapšene neposredno nakon krađe u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri državljanke Bugarske zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo krađe...Reč je G.V.E. (25), C.P.D. (26) i E.V.N. (28) za koje se sumnja da su u gradskom autobusu na liniji 15, u Ulici Karađorđev trg, ženi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.