Izvor: B92, 29.Jul.2009, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo i samoubistvo u Zaječaru

Zaječar -- Darko Stefanović (28), iz zaječarskog sela Salaš, ubio je svoju devojku Aleksandru Stojanović (16), nakon čega je izvršio samoubistvo, potvrđeno je u policiji.

Prema nepotvrđenim informacijama, Stefanović je Stojanovićevoj, sa kojom se zabavljao poslednje tri godine, sinoć, nešto iza pomoći, iz pištolja CZ 7,65 milimetara pucao u glavu u svojoj kući u Salašu, nakon cega je na isti način presudio i sebi.

Kako saznaje agencija Beta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stefanović joj je pretio da će je ubiti ako ga ostavi, a ona to nije smela da prijavi policiji jer joj je on pretio da će ubiti i njene roditelje i brata.

Pre pola godine, Stojanovićka je ostavila Stefanovića, a svojoj ujni Dragici Janićijević je ispričala da joj je, dok su se zabavljali, dva puta prislanjao pištolj na čelo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.