U Zaječaru počelo odbrojavanje pred početak 50. Gitarijade

Izvor: Bor030.net, 09.Avg.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zaječaru počelo odbrojavanje pred početak 50. Gitarijade

Sinoć je u Zaječaru počeo trodnevni prateći programa 50. Gitarijade – COUNTDOWN 2016. koji će trajati do početka najveće rok manifestacije na Balkanu. Tokom koncerata koji će se održavati do početka glavnog dela programa sviraće pobednici sa ranijih Gitarijada i prijatelji festivala – bendovi i muzičari koji su proteklih godina gostovali u Zaječaru.

Na zaječarskom skveru prve večeri svirali su pobednici 48. Gitarijade – D Zoo, a nastupili su i >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << bendovi Bele najk čarape, Mud factory, Dok 7 i Mladen Pecović bend.

U okviru Odbrojavanja večeras od 20 sati će nastupiti: VIS Novi Dan, Coton Pickers, Rock Star i Texas Flood.

Dan kasnije, u sredu 10. avgusta u Zaječaru nastupaju: Drti bend, Sigma, Art diler i Branko Marušić Čutura & grupa 21 gram.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Odborajavanje uz najlepše zvuke: Ovako se priprema 50. Gitarijada

Izvor: Story, 09.Avg.2016

U Zaječaru počelo odbrojavanje pred početak 50. Gitarijade!

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.