U Zaječaru osnovano JAVNO PREDUZEĆE GITARIJADA

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Dec.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zaječaru osnovano JAVNO PREDUZEĆE "GITARIJADA"

Odbornici Skupštine Zaječara dvotrećinskom većinom usvojili su budžet za 2014. godinu, koji iznosi nešto više od 2,2 milijarde dinara i jednoglasno usvojili odluku o osnivanju JU „Gitarijada“.
- Budžet je rađen vrlo pažljivo, kako bi nesmetano mogli da funkcionišu gradska uprava, javne ustanove i preduzeća. Povećana su socijalna davanja, a u sledećoj godini Zaječar će najviše uložiti u infrastrukturu, kao i u završetak zelene pijace i Gradskog stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << - rekao je predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković, izražavajući zadovoljstvo što su svi odbornici, uz aplauz, podržali odluku o osnivanju JP „Gitarijada“.
- To će nam dati mogućnost da ovom zaječarskom brendu vratimo sjaj koji je imao do pre 15 godina, rekao je Mirković.
Izvor KURIR

Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Završetak radova na upravnoj zgradi zaječarskog stadiona

Izvor: Kurir, 14.Dec.2013

Osim završetka velikih infrastrukturnih projekata od vitalnog značaja za grad Zaječar i timočki region, u 2014. godine biti izdvojeno iz budžeta oko 100 miliona dinara za podsticaj zapošljavanja u privredi i poljoprivredi, naveo je Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara..ZAJEČAR...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.