U Zaječaru još 26 pozitivnih na virus, preminule dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2021, 15:22

U Zaječaru još 26 pozitivnih na virus, preminule dve osobe

U Zaječaru je, u poslednja 24 časa, na osnovu 86 obrađenih uzoraka registrovano 26 novih slučajeva zaraze virusom korona, dok su dve osobe preminule od posledica virusa, objavljeno je danas na sajtu grada.

Od ukupnog broja novozaraženih, 19 osoba su ženskog i sedam muškog pola, starosti od 11 do 85 godina.

Na Infektivnom odeljenju smeštene su 43 osobe, na Grudnom odeljenju 35 osoba, a na Odeljenju produžene nege tri.

Na kiseoničkoj potpori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 50 pacijenata, na oba odeljenja ZC Zaječar koja su u kovid sistemu. Na odeljenjima, u kovid sistemu, preostalo je još 40 slobodnih mesta.

Ostali oboleli, bez simptoma ili sa lakšom kliničkom slikom, su u izolaciji i na kućnom lečenju. Imunizacija građana koji su se prijavili za vakcinaciju, i dobili poziv preko e-uprave, nastavljena je i danas na oba imunizaciona punkta u vremenu od 8.00 do 15.00.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.