U Sjenici minus jedan na Crnom Vrhu i Zlatiboru nula stepeni

Izvor: Press, 11.Dec.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sjenici minus jedan na Crnom Vrhu i Zlatiboru nula stepeni

U Srbiji je danas najhladnije u Sjenici, gde je u 13 časova izmeren minus jedan stepen i na Crnom Vrhu i Zlatiboru gde je temperatura vazduha iznosila nula stepeni.
Sneg je na Crnom Vrhu visok 42, Zlatiboru 17, Kopaoniku 15, u Zaječaru devet, Dimitrovgradu osam, a u Sjenici dva centimetra, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).



Najtoplije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je u Negotinu, gde je izmereno devet i u Chupriji, gde je temperatura vazduha iznosila šest stepeni.

U Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Kuršumliji i Zaječaru izmereno je pet stepeni.

Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Požegi, Kraljevu, Kruševcu i Vranju izmerena su četiri stepena.

U Nišu, Leskovcu i Dimitrovgradu izmerena su tri, a na Kopaoniku jedan stepen.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od pet do devet stepeni, saopštio je ranije danas RHMZ.

Jutro će biti mestimično maglovito sa slabim mrazem, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do nula stepeni. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano vreme, a najviša temperatura vazduha iznosiće oko osam stepeni.

Jutro će na širem području grada biti mestimicno maglovito, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko nula stepeni. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 19. decembra, u većini dana biti toplo za ovo doba godine.

Do ponedeljka u jutarnjim satima biće slab mraz i magla mestimično, a tokom dana pretežno sunčano vreme sa temperaturom vazduha u većini mesta iznad prosečnih vrednosti.

Zatim se očekuje promenljivo oblačno vreme mestimično sa kišom, krajem perioda, uz pad temperature vazduha, a u planinskim predelima sa snegom.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJHLADNIJE NA KOPAONIKU Na na Crnom Vrhu minus četiri stepena i 37 centimetara snega

Izvor: Blic, 12.Dec.2014, 09:07

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde je u sedam časova izmereno minus pet stepeni i na Crnom Vrhu, gde je temperatura vazduha iznosila minus četiri stepena...Sneg je na Crnom Vrhu visok 37 centimetara, na Zlatiboru i Kopaoniku 14, u Sjenici dva, a u Dimitrovgradu jedan centimetar, objavljeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.