U Boru zaplenjeno 18 kg ekploziva, uhapšen osumnjičeni

Izvor: B92, 16.Okt.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Boru zaplenjeno 18 kg ekploziva, uhapšen osumnjičeni

Pripadnici MUP pronašli su i oduzeli na području Bora, oko 18 kilograma industrijskog eksploziva, 87 električnih detonatorskih kapisli i uhapsili D.G. (52).

Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je eksploziv u štapin pakovanjima i detonatorske kapisle, pronašla pretresom dve kuće i pomoćnih objekata koje koristi osumnjičeni, saopštio je MUP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
D.G. biće određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Boranin sa 18 kilograma eksploziva

Izvor: Bor030.net, 16.Okt.2019

U Boru je uhapšen D.G. (52) kod koga je policija pronašla oko 18 kilograma industrijskog eksploziva i  87 električnih detonatorskih kapisli. D.G. je eksploziv u štapin pakovanjima i detonatorske kapisle, navode u Ministarstvu unutrašnjih poslova, sakrio u svoje dve kuće, ali i u pomoćnim objektima...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.