Traži se procenitelj za nekada elitni hotel

Izvor: B92, 09.Nov.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži se procenitelj za nekada elitni hotel

Gamzigrad -- Preduzeće "Romulijana" u stečaju, u čijem vlasništvu je između ostalog i hotel "Kastrum" u Gamzigradskoj banji kod Zaječara, traži procenitelja imovine.

Kako se navodi u pozivu objavljenom na portalu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, posao procenitelja će biti da obavi procenu vrednosti imovine i pravnog lica na čijoj imovini postoje razlučna prava.

Procenitelj će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe izvršiti procenu celishodnosti prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica u odnosu na prodaju imovine stečajnog dužnika pojedinačno.

Prema podacima Agencije za privredne registre, Republika Srbija ima 100 odsto vlasništva nad ovim preduzećem.

"Romulijana", prema ranijem pisanju medija, ima u svom sastavu pet vila u Gamzigradskoj banji i kamp u Grljanu.

Hotel "Kastrum" se nalazi na 10 kilometara od centra grada i raspolaže sa 150 ležaja, a osim pružanja ugostiteljskih usluga, u okviru hotela je i dijagnostički i rehabilitacioni centar za dijagnostiku i lečenje brojnih bolesti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.