Teška saobraćajka kod Zaječara: U sudaru automobila i kamiona poginuo muškarac, žena teško povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajka kod Zaječara: U sudaru automobila i kamiona poginuo muškarac, žena teško povređena

Stariji muškarac je poginuo, a njegova supruga je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod sela Nikoličevo, na magistralnom putu između Bora i Zaječara, javljaju "Novosti".

Kako se navodi, poginuo je muškarac star 84 godine, dok je njegova 77-godišnja supruga zadobila telesne povrede opasne po život.

Prema prvim informacijama, stariji čovek koji je vozio "opel askonu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz zasad nepoznatih razloga prešao je na suprotnu stranu puta i direktno se sudario sa kamionom.

Od siline udarca, poginuo je na mestu udesa, dok je njegova supruga sa teškim telesnim povredama prebačena u zaječarsku bolnicu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.