TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Muškarci skuterom udarili u automobil, preminuli u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2020, 07:40

TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Muškarci skuterom udarili u automobil, preminuli u bolnici

Dva muškarca na skuteru udarila su u kola koja su skretala TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se noćas oko 3 časa u ulici Crvene Armije u Zaječaru.Dva muškarca na skuteru udarila su u automobil koji je skretao.Hitno su prebačeni u bolnicu, gde su i preminuliKako saznajemo, jedan mladić je imao 27 godina.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U ZAJEČARU: Skuter se zabio u automobil, POGINULA DVA MUŠKARCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2020

Prebačeni su u bolnicu, gde su i preminuli...Dva muškarca koja su se vozila na skuteru poginula su rano jutros kada su udarila u automobil koji se kretao...Nesreća se dogorila u tri sata posle ponoći, kada su muškarci, od kojih je jedan imao 27 godina, udarila u automobil kada je skretao...Oni su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.