TRAGEDIJA NA PUTU KOD ZAJEČARA! Poginula beba, tri osobe povređene

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA PUTU KOD ZAJEČARA! Poginula beba, tri osobe povređene

U saobraćajnoj nesreći su učestvovala tri vozila, istraga je u toku U saobraćajnoj nesreći su učestvovala tri vozila, istraga je u toku. U saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar-Negotin u ataru sela Salaš poginula je 12-mečecna beba, a tri osobe su povređene.Sudarila su se tri vozila. Povređeni su prevezeni u bolnicu, gde je konstatovana smrt bebe muškog pola.(pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba poginula na istom mestu gde i TROČLANA PORODICA pre dve godine: Detalji VELIKE NESREĆE kod Zaječara

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020

Nadomak zaječarskog sela Salaš u saobraćajnoj nesreći poginula je muška beba stara tek godinu dana dok su tri osobe povređene...U udesu su učestvovali "pežo 106", "pežo 307" i "citroen c4" koji su se kretala iz pravca Negotina ka Zaječaru, ali se još ne zna kako je došlo do tragedije...Beba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.