TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD ZAJEČARA: Kamion se prevrnuo u jarak, vozač ostao zarobljen u smrskanoj kabini

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 21:20

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD ZAJEČARA: Kamion se prevrnuo u jarak, vozač ostao zarobljen u smrskanoj kabini

Večeras oko 18 časova na putu Paraćin-Zaječar kod Čestobrodice, došlo je do teške saobraćajne nezgode.

Kako se saznaje, vozač teretnog vozila, izgubio je kontrolu nad vozilom, a potom je sleteo sa puta i prevrnuo se u jarak pored puta.

Nakon nezgode, vozač je bio zarobljen u smrskanoj kabini, pa su intervenisali vatrogasci iz Jagodine koji su isekli kabinu i spasili vozača.

On je kolima hitne pomoći sa teškim povredama prevezen u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolnicu, ali njegovo trenutno stanje nije poznato.

Na licu mesta policija obavlja uviđaj, pa je saobraćaj usporen, a večeras se čeka i izvlačenje kamiona iz jarka, pa je preporuka da se ova deonica izbegava u narednim satima.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.