Šta bi sa tom kišom?

Izvor: Dzungla.org, 22.Jul.2012, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi sa tom kišom?

Iako su meteorolozi najavili za sinoć kišu, u Beogradu nije pala ni kap. Tmurno jutro ipak nagoveštava da će možda danas pasti.

Kako je saopštio Hidrometeorološki zavod u Srbiji će danas biti uglavnom oblačno sa kišom, uz osetan pad temperature.
Jutros je najsvežije bilo na Crnom vrhu gde je izmereno 12 stepeni Celzijusa dok je na Zlatiboru bilo 14. U Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu izmereno je 18 stepeni, dok je u Loznici, Valjevu, Beogradu i Požegi bilo 19, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << a u Nišu, Kruševcu, Ćupriji i Kraljevu 21 stepen Celzijusa. Najtoplije je bilo u Zaječaru – 23 stepena, dok je u Neogtinu, Kuršumliji, Leksovcu i Vranju izmereno za stepen manje – 22.
Kako najavljuju meteorolozi samo u jugoistočnom delu Srbije danas će u prepodnevnim satima biti pretežo sunčano, a najviša dnevna temperatura kretaće se od 23 na severu, do 32 stepena na jugoistoku.
U Beogradu će biti osetno svežije i povremeno sa kišom. Duvaće umereni severozapadni vetar dok će najviša dnevna temperatura biti oko 25 stepeni Celzijusovih.
(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.