Srpska liga: Remi Dubočice i Budućnosti po meri Piroćanaca

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2023, 19:25

Srpska liga: Remi Dubočice i Budućnosti po meri Piroćanaca

Fudbaleri Dubočice i popovačke Budućnosti odigrali su nerešeno 1:1 u 25. kolu Srpske lige Istok, što je iskoristio Radnički iz Pirota da se trijumfom nad Timokom opet na vrhu tabele izjednači sa Leskovčanima.

Nakon prošlonedeljnog remija tima iz Pirota u utakmici sa Dunavom iz Prahova, Leskovčani su se osamili na 1. mesto, ali su tu ostali samo nedelju dana s obzirom da u Mrštanu nisu uspeli da savladaju popovačku Budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << (1:1).

Da opet dođu do izjednačenog učinka sa Dubočicom upseli su Piroćanci koji su kao gosti u Zaječaru sa 2:0 savladali Timok. Pobedu od timova sa juga upisao je još samo Brzi Bord koji je kao domaćin rezultatom 3:2 bio bolji od Jagodine.

Meč Timočanina i Vlasine završen je 1:1, poraze od 3:1 doživeli su Car Konstantin od Dunava i Pčinja od Jedinstva iz Paraćina, a bez bodova ostali su i fudbaleri Topličanina od kojih je sa 2:1 bio bolji SFS Borac.

Borba za Prvu ligu nastavlja se naredne nedelje kada će Piroćanci dočekati poslednjeplasirani Car Konstantin, Dubočica će na gostovanje u Prokuplje, dok će u Popovcu igrati Budućnost i Timok.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.