Srpska liga Istok: Car Konstantin brojao do devet, remi Budućnosti i Timoka

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021, 20:10

Srpska liga Istok: Car Konstantin "brojao" do devet, remi Budućnosti i Timoka

Odigrani su susreti 33. kola Srpske lige Istok, a u borbi za opstanak Car Konstatnin je sa ubedljivih 9:0 savladao Kablove u Zaječaru. Drugoplasirana Budućnost iz Popovca remizirala na gostovanju prvoplasiranom Timoku u derbiju ovog kola.

Najbolje plasirana ekipa sa juga Srbije, Budućnost iz Popovca, gostovala je lideru Timoku 1919 u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zaječaru. Okršaj je završen remijem 1:1, pa su Zaječarci i dalje na +7 u odnosu na rivala. Domaći su preko Igora Pantića došli do prednosti u 75. minutu meča, ali je bod svom timu obezbedio Aleksandar Stojković u 82. minutu utakmice.

Trećeplasirani Radnički iz Svilajnica gostovao je ekipi Sinđelića u Durlanu i slavio sa 3:0, dok je četvrtoplasirana Vlasina u Lebanu nadigrala Radan sa 1:0.

Važan trijumf u borbi za opstanak zabeležio je Car Konstantin. "Carići" su nakon 4:4 u prošlom kolu, sada ponovo bili akteri goleade, ali su ovoga puta zgrabili čitav plen. Nišlije su u Zaječaru savladale već otpisane Kablove sa ubedljivih 9:0 i sada su dva stepenika iznad opasne zone sa 49 bodova, dok prvi ispod crte Radan ima 41 bod.

Mladost je u Medoševcu nadigrala Župu sa 2:0, dok je Morava iz Vladičinog Hana na gostovanju Trsteniku odigrala 1:1. Fudbaleri Pčinje su u Trgovištu sa 2:0 bili bolji od prokupačkog Topličanina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.