Izvor: Blic, 31.Jul.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šormaz demantuje da je pobegao sa mesta udesa

Funkcioner DSS i poslanik te partije u Skupštini Srbije Dragan Šormaz izjavio je za „Blic" da će se odazvati sudskom pozivu i da se neće pozivati na poslanički imunitet u slučaju saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao 28. juna na putu Sokobanja-Aleksinac.

Sokobanjska policija podnela je u utorak prekršajnu prijavu protiv Šormaza zbog sumnje da je izazvao udes, a jedan od svedoka tvrdi da se on posle toga nije zaustavio da proveri u kakvom su stanju ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se nalazili u drugom automobilu. Njega je kod Aleksinca zaustavila policijska patrola, kojoj je Šormaz pokazao dokumenta i poslaničku legitimaciju. Prema nalazima policijske istrage, Šormaz je prešao na levu stranu kolovoza i udario u automobil koji je vozio Miloš Ilić iz Sokobanje.

Šormaz za „Blic" nije želeo da komentariše navode iz prekršajne prijave.

- Ne znam za takvu prijavu. Ali prekršaj je prekršaj i ja ću se svakako odazvati sudu - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.