Slika dana: VRUĆINE PREPOLOVILE PIJACU

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Jul.2023, 04:21

Slika dana: VRUĆINE PREPOLOVILE PIJACU

Na Zelenoj pijaci u Zaječaru kao po pravilu nanese se u izobilju voća, povrća i ostalih namirnica, ali ovih vrelih, letnjih dana, nije tako. Pijaca je osiromašila, nema uobičajenih gužvi i trgovaca i kupaca. Moguće je da takav pijačni režim utiče i na cene. Na primer: lubenice su 70, kajsije 150, paradajz 120 do 150, krastavci 60 do 100, krompir 100 dinara kilogram.
Još jedno zapažanje je opominjujuće: preprodavci kupuju pojedine namirnice, naročito voće i povrće, u velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << trgovinskim lancima i onda to prodaju znatno skuplje. Primer su lubenice iz Maksija – ovaj bostan čim se pojavio u marketu po 40 brzo je nestao i našao se na pijaci za 80 dinara kilogram. Nažalost, toj i takvoj raboti je teško stati na put.
Članak Slika dana: VRUĆINE PREPOLOVILE PIJACU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.