Slika dana: NAVALI NARODE!

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Jan.2024, 05:37

Slika dana: NAVALI NARODE!

0vo je svakodnevna slika oko osam sati pred otvaranje supermarketa Lidl – a u Zaječaru. I u Boru je slična, često i veća navalica. Kao da se nešto vredno deli džabe. Iznenađenje je još veće kad se zna da cene, sem povremenih akcija, nisu baš popularne.
Gde je tajna, otkuda toliki promet u gotovo svim stranim trgovinskim lancima? Jeste, kvalitet robe i usluga ne manjka, ali i standard kupaca, pogotovu u Boru, sve je bolji.  I trka s vremenom, želja da se brzo, što pre, pazari ne izostaje.
Zato se sa strane sve glasnije čuje: Navali narode!
Članak Slika dana: NAVALI NARODE! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majdanpek: VOZAČ DZIPA ODBIO ALKOTEST

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Jan.2024

Majdanpek, 9. januar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku isključili su iz saobraćaja tridesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“ koji je upravljao vozilom sa 1,29 promila alkohola u organizmu, kao i dvadesetdevetogodišnjeg vozača “džipa čiroki” koji je prilikom...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.