Slika dana: LETNJI VAŠAR U ZAJEČARU

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Jul.2023, 04:26

Slika dana: LETNJI VAŠAR U ZAJEČARU

Podno Kraljevice kod novog fudbalskog stadiona danas i sutra trajaće čuveni u narodu tradicionalni zaječarski letnji vašar. Već sinoć je bilo posetilaca „ko lista na gori“. Svega je tu i svačega, ali, sem uobičajeno stvorenog ogromnog buvljaka, stigli su i ringišpil, kafane pod šatrama sa muzikom, trgovine robom od igle do polovnih vozila, poljoprivrednih mašina, nameštaja, savremene tehnike.
Prolećni vašar na istoj lokaciji rasturila je jaka celodnevna kiša, ovaj julski, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u jeku najžešćih vrućina, izgleda da će ostati suv. Zapazili smo da je voće duplo jeftinije nego u gradu. Sve ostalo je, kao i uvek – stvar dogovora. I još jednan momenat je zanimljiv: gotovo svaki drugi automobil je sa borskim tablicama.
Članak Slika dana: LETNJI VAŠAR U ZAJEČARU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.