Slika dana: KAD KIŠA ZAMENI FONTANU

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Jun.2023, 05:03

Slika dana: KAD KIŠA ZAMENI FONTANU

Iako je blizu sredina juna, fontana sa skulpturom majke i deteta, na centralnom trgu u Zaječaru, i dalje je suva. Unutar glavnog prostora je gomila kamenja, pa tako varovatno najlepši detalj u gradu na Timoku poprima ružan umesto najlepši izgled. Neki će primetiti da su gotovo svakodnevne kiše najbolja zamena za letnje osveženje i – čuvenu fontanu.
Ne, nisu, ovaj cvetni kutak bio bi još lepši da je proradila i stara fontanica, nesumnjivi i nezamenjivi ukras grada. Jer, vreme je >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << da potekne i uklopi se u prijatni ambijent. U susednom Boru, primerice, glavne fontane funkcionišu već od pre tri, četiri nedelje.
Na našoj fotografiji je suva i neugledna poznata fontana u najužem centru Zaječara, preko puta gradske administracije.
Članak Slika dana: KAD KIŠA ZAMENI FONTANU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.