Slika dana: BOLJA (S)CENA

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Mar.2024, 05:35

Slika dana: BOLJA (S)CENA

Ovaj foto, na prvi pogled, ne pokazuje ništa drugo sem punih rafova jednog od više supermarketa u gradu Zaječaru. Kad se malo bolje pogleda, s desne strane je, gotovo skriven, sitnim slovima ispisan, slogan široke društvene akcije „Bolja cena“.
I tako je svuda. Akcija, koja je trebalo da pomogne penzionerima, gotovo je presahla. Maltene izgubila je smisao, malo ko veruje u njenu svrsishodnost. Penzioneri su danima u redovima i na PIO šalterima čekalali – ponegde se još čeka – kartice za povoljnije cene pre svega hrane, ali bez veće vajde.
U svakom slučaju, napravljena je velika scena na kojoj, izgleda, niko nije baš profitirao. Pa ni oni što su je smislili.
Članak Slika dana: BOLJA (S)CENA se pojavljuje...
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.