Saša Mirković organizuje Prajd 2015. u Gamzigradu

Izvor: Blic, 27.Okt.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Mirković organizuje Prajd 2015. u Gamzigradu

Prajd festival pod nazivom "Zona tolerancije" biće organizovan naredne godine na kasnoantičkom lokalitetu Feliks Romulijana, preneo je danas portal Televizije Best.

"Feliks Romulijana, na kojoj će biti održan Prajd festival, predstavlja rezidenciju rimskog cara Gaja Valerija Maksimijana Galerija, koji je pre nešto više od 1700. godina izdao prvi edikt o toleranciji", podsetio je taj medij.

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković rekao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << portal da će "upravo zbog toga Prajd festival nositi naziv 'Zona tolerancije', a Feliks Romulijana će za vreme ove manifestacije biti proglašena za mesto tolerancije".

Mirković je nedavno u Skupštini Srbije predložio da Zaječar 2015. bude grad u kome će biti održan Prajd festival, a to je sada najavljeno i na sajtu TV Best, čiji je neformalni vlasnik Mirković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirković dogodine pravi Prajd u Zaječaru!

Izvor: Kurir, 27.Okt.2014

ZAJEČAR - Prajd festival pod nazivom "Zona tolerancije" biće organizovan naredne godine na kasnoantičkom lokalitetu Feliks Romulijana..."Feliks Romulijana, na kojoj će biti održan Prajd festival, predstavlja rezidenciju rimskog cara Gaja Valerija Maksimijana Galerija, koji je pre nešto više od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.