SVAKI DAN IDEMO NA GROBLJE I PLAČEMO... Ovo su monstrumi odgovorni za SMRT dvogodišnje devojčice iz Zaječara

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 21:09

"SVAKI DAN IDEMO NA GROBLJE I PLAČEMO..." Ovo su monstrumi odgovorni za SMRT dvogodišnje devojčice iz Zaječara

Jeziva ispovest deke iz Zaječara

Devojčicu (2) pre tačno godinu dana nasmrt je pretukao očuh (26) kojeg je krajem prošle godine Viši sud u Zaječaru osudio na doživotnu kaznu zatvora. Devojčica je bila dete tadašnje devojke (24).

Posle smrti devojčice porodica je bila skrhana, pogotovo njen deka, dok je majka čak i pravdala nasilnika koji joj je ubio dete.

Deda preminule devojčice odmah posle nesreće je za medije rekao da se porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nada da će zločinci biti osuđeni na maksimalne kazne, ali da to neće vratiti njegovu unučicu.

- Nije trebalo ovako da bude... Nije dete trebalo da ode nedužno.. Njen tata više nije isti čovek. Promenio se, plače noću, žao mu je što nije uspeo da uzme dete od njene majke, kao što je uspeo da uzme starije dvoje. Svaki dan idemo na groblje, sedimo i plačemo... Šta da radimo - rekao je tada kroz plač i molio da se istina istera do kraja.

Devojčicu je inače, pronašla tetka, rođena sestra njene majke.

- Ona je i našla dete kako leži, bila je sva modra, krvava, razbijene glavice, gušila se...  - ispričao je ranije deda i dodao:.

Srbija Danas/Kurir
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.