STIŽE KAZNA ZA OČUHA MONSTRUMA! Udarao devojčicinu (2) glavu o zid dok je nije ubio: Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo optužnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 14:09

STIŽE KAZNA ZA OČUHA MONSTRUMA! Udarao devojčicinu (2) glavu o zid dok je nije ubio: Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo optužnicu

Podignuta optužnica za teško ubistvo.

Devojčica je postala žrtva stravičnog nasilja, tokom kojeg je, prema navodima, monstruozni napadač držao njenu kosu i udarao njeno lice o zid.

Na zidu su ostali tragovi krvi, dok je na podu pronađen i komad devojčičine iščupane kose.

Optužnica za teško ubistvo je podignuta protiv muškarca (25), a Više javno tužilaštvo u Zaječaru traži maksimalnu kaznu zatvora za njega, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživotnu robiju. Psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da je bio uračunljiv.

Međutim, neki članovi lokalne zajednice izražavaju sumnje u krivicu i odgovornost druge osobe koja je bila prisutna u trenutku zločina, smatrajući je saučesnikom u ubistvu. Postoje i navodi da je devojčica ranije imala povrede na telu, što bi moglo ukazivati na duže zlostavljanje.

Ukoliko se dokaže da je kriv za delo koje mu se stavlja na teret, preti doživotna kazna zatvora, dok se majka za sada tereti za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Inače, obdukcija devojčice (2) koja je završena na Institutu za sudsku medicinu u Nišu, pokazala je da je detetu od silne udaraca rascepana jetra i da je smrtonosne povrede imala i na glavi, rečeno je za "Telegraf.rs" u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Majka ubijene devojčice koja je prisustvovala batinjanju svoje ćerkice, nalazi se na slobodi. Bila je u pritvoru 30 dana nakon ubistva, i tada je bila osumnjičena da je počinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, za koje je maksimalna kazna zatvor u trajanju od tri godine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UBICI PASTORKE (2) PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA Podignuta optužnica za ubistvo u Zaječaru, porodica devojčice ogorčena: "Zašto se njena majka šeta slobodno iako je sve gledala?!"

Izvor: Blic, 30.Jun.2023

Protiv Miloša Nikolića (25) koji je, kako se sumnja, ubio pastorku Petru Vladulović (2) Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu. Na teret mu se stavlja teško ubistvo i traži se maksimalna kazna zatvora, odnosno - doživotna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.