SKLONIO SE OD BIVŠE Lazar kog je devojka optužila za silovanje i maltretiranje zbog lažnih optužbi OTIŠAO U RUSIJU

Izvor: Blic, 03.Avg.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKLONIO SE OD BIVŠE Lazar kog je devojka optužila za silovanje i maltretiranje zbog lažnih optužbi OTIŠAO U RUSIJU

Lazar L. (20) iz Zaječara koga je bivša devojka Ana L. (19) iz istog grada lažno optužila da ju je silovao, odmah nakon što mu je ukinut pritvor, otputovao je u Rusiju.

- Otputovao je kod oca koji radi u Rusiji kao agronom. Taj put je planirao još pre nego što je priveden zbog lažnih optužbi bivše devojke - kratko je rekao za "Blic" Aleksandar L., deda Lazara L., s kojim mladić i živi u Zaječaru.

Deda Aleksandar je izjavio da je utvrđeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u vreme kada je devojka navodno silovana njegov unuk uopšte nije bio u kući, već je bio u taksiju.

- Bio je i sudski tumač za gluvoneme pa je moj mlađi unuk, koji ima oštećen sluh, dao iskaz, kao i dvojica njegovih drugova. Oni su snimili devojku, koja je, kako sam ranije rekao, kroz prozor ušla u kuću u Grblju, gde živi Lazarova prababa sa majčine strane, kako pleše i peva. To je upravo bilo u vreme kada je navodno silovana - naveo je Aleksandar.

Naime, Ana je roditeljima i policiji rekla da ju je njen komšija Lazar L. napao, uvukao u kuću, silovao i tukao. Ona je rekla i da ju je mladić više od 30 puta izujedao po telu. Međutim, nakon saslušanja policija je primetila da njena priča ima nelogičnosti, a mladić je poricao da ju je silovao. Suočena sa dokazima, devojka je priznala da je izmislila celu priču, a Više tužilaštvo u Zaječaru obustavilo je postupak protiv mladića.

- Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora - rečeno je "Blicu" u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Oštećena ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv Lazara L.

- Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje - kažu u zaječarskom tužilaštvu.

Lazarov deda je odmah nakon što je mladić prijavljen za silovanje policiji i medijima ispričao da su se Ana i Lazar ranije zabavljali, ali da ju je on ostavio, nakon čega je ona počela da izmišlja priče poput toga da je trudna, kao i da ga je progonila.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Proganjala je mog unuka, izmišljala da je trudna

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2017

Deda Lazara Lađevca, koga je Ana L. iz Zaječara lažno optužila za silovanje. Jednom mi je čak usred noći upala u kuću. Nije mogla da prihvati raskid. Lazar je izašao iz zatvora i odmah otišao u Moskvu NE mogu da verujem da se ovo desilo. Prava istina je da je ta devojka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.