Izvor: Blic, 19.Sep.2017, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U ZAJEČARU Muškarac (38) obljubio devojčicu (14) i sad čekaju bebu

U Višem sudu u Negotinu protiv Z. J. (38) iz jednog sela kod Negotina otvorena je istraga zbog obljube deteta. Kako “Blic” saznaje, on je u vezi sa devojčicom (14) koja je u šestom mesecu trudnoće.

Devojčica je zajedno sa sestrom smeštena u hraniteljsku porodicu kada ih je majka napustila. Sa Z. J. je, navodno, svojom voljom u vezi poslednjih meseci.

Slučaj je prijavljen pravosudnim organima kada je psiholog osnovne škole koju devojčica pohađa proveravao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zašto ne pohađa nastavu. Devojčica je tom prilikom priznala da je trudna i da želi da rodi dete. Ona je, saznajemo nezvanično, često boravila u porodičnoj kući u selu u kojem živi Z. J.

Inače, za obljubu deteta predviđena je kazna od minimum pet godina zatvora, budući da je devojčica zatrudnela pre nego što je napunila 14 godina. Z. J. je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.