Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2023, 13:23

Prosvetari i učenici u Negotinu, Zaječaru i Zrenjaninu odali počast ubijenim beogradskim đacima

Učenici negotinske tehničke škole odali su danas počast stradalim u masakru koji se dogodio u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Učenici i prosvetni radnici iz zrenjaninskih škola okupili su se danas na glavnom gradskom trgu u tom gradu kako bi odali poštu preminulima i dali podršku učenicima, njihovim roditeljima i nastavnicima beogradske škole "Vladislav Ribnikar".
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Zrenjanin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjaninci odali počast žrtvama tragedije u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2023

Veliki broj građana okupio se na Trgu Slobode u Zrenjaninu kako bi odali počast žrtvama tragedije u beogradskoj osnovnoj školi. Na trgu su se okupili nastavnici zrenjaninskih škola, sa učenicima i roditeljima u znak saosećanja sa onima koji su pretrpeli gubitak u ovoj tragediji.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zaječarski prosvetari, građani i roditelji odali počast nastradalima u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

Zaječarski prosvetari, roditelji i građani okupili su se danas između Osnovne škole “Desanka Maksimović” i Osnovne škole “Ljuba Nešić” u 10 časova i odali poštu nastradalima u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.