Pronađen mrtav vojnik u kasarni u Zaječaru

Izvor: Večernje novosti, 08.Avg.2013, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen mrtav vojnik u kasarni u Zaječaru

ZAJEČAR – Profesionalni vojnik Dejan Božinović (1980) obesio se jutros oko 07:00 časova u kasarni u Zaječaru, gde je bio vozač u Komandi za razvoj Timočke brigade, saopštilo je Ministarstvo odbrane.Božinović, koji je imao čin desetara, u Vojsci Srbije je od 23. septembra 2003. godine.Istraga će utvrditi okolnosti i uzroke samoubistva vojnika, koji nije bio oženjen.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obesio se vojnik u Zaječaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2013

Profesionalni vojnik Dejan Božinović (1980) obesio se jutros oko 07:00 časova u kasarni u Zaječaru, gde je bio vozač u Komandi za razvoj Timočke brigade, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pronađen mrtav vojnik u kasarni

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Avg.2013

Profesionalni vojnik Dejan Božinović (1980) objesio se jutros oko 07:00 časova u kasarni u Zaječaru, gdje je bio vozač u Komandi za razvoj Timočke brigade, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Božinović, koji je imao čin desetara, u Vojsci Srbije je od 23. septembra 2003. godine. Istraga će...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.