Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2024, 09:20

Pritvor osumnjičenima za ubistvo devojčice, jedan priznao izvršenje krivičnog dela

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru odredio je pritvor u trajanju do 30 dana J.S. i D.D., zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni brat i otac osumnjičenog za ubistvo devojčice iz Bora, zbog sumnje da su pomogli da sakrije telo

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Apr.2024

BEOGRAD – Brat i otac D.D., jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, uhapšeni su zbog sumnje da su mu pomogli da sakrije telo devojčice, saznaje Tanjug nezvanično. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati. Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, sudija za...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.