Preminuo profesor Dragan Mihajlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 23:26

Preminuo profesor Dragan Mihajlović

Prof. dr Dragan Mihajlović, redovni profesor i dekan Fakultetu za menadžment u Zaječaru, preminuo je danas u 68. godini života usled posledica korona virusa.

Profesor Dragan Mihajlović rođen je 14.02.1952. godine u Potrkanju, opština Knjaževac.

Profesor Mihajlović bio je dugogodišnji, poznati rukovodilac u knjaževačkoj "Ledi" i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društveni i politički radnik, naučni radnik i autor više stručnih knjiga i udžbenika, direktor Više i Visoke škole za menadžment Zaječar, najpre vanredni, a potom redovni profesor i prodekan za stručnu nastavu Fakulteta za menadžment u Zaječaru gde kasnije postaje i dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Profesor dr Dragan Mihajlović objavio je, za života, 90 stručnih radova od kojih tri sa SCI liste.

Pod njegovom mentorstvom studije je završilo deset doktoranata, 15 magistara, pet specijalizovanih stručnjaka i 80 diplomiranih inženjera menadžmenta.

Učestovao je na mnogim naučnim skupovima u zemlji i svetu.

Nagrađivan je u rodnom Knjaževcu za dugogodišnji društveni rad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.