Pregledana Prekonoška pećina, uključio se veliki broj građana: Potraga za Monikom i Malčanskim berberinom se nastavlja, usmerava se ka Zaječaru i Staroj planini (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregledana Prekonoška pećina, uključio se veliki broj građana: Potraga za Monikom i Malčanskim berberinom se nastavlja, usmerava se ka Zaječaru i Staroj planini (FOTO)

Pretraživana su sela u Svrljigu, Prekonoga, Grbavče i Niševac Prepodnevna potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović, čiji je nestanak policiji prijavljen u petak, 20. decembra popodne još traje, a kako "Novosti" saznaju, novih tragova nema. U potragu je uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara. Policija osnovano sumnja da je devojčicu oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao Malčanski berberin. Pretraživana su sela u Svrljigu, Prekonoga, Grbavče >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Niševac. U Knjaževcu su opet pretraživali Orešac i okolna sela ali je istraga skoncentrisana na kuće u tim mestima. Pročitajte još - Jurić objavio presudu Vrhovnog suda kojom je MALČANSKOM BERBERINU smanjena kazna za SILOVANjE dece (FOTO) Sada se potraga usmerava ka Zaječaru. Kako su "Novosti" i ranije pisale, veliki broj građana se organizovao da dođe i pomogne iz Beograda, Niša, Svrljiga, Knjaževca, Zaječara. Kako nam je rekao Milan Filipović iz Brzog Broda, pregledana je i Prekonoška pećina.Pretraživano je i duž cele pruge Niš-Zaječar, koja se trenutno renovira, ulazili su u svaku jamu, u sve što izgleda kao sklonište.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U potragu za otmičarem devojčice krenuli i roditelji iz Beograda, Niša, Bora, Svrljiga…

Izvor: Danas, 28.Dec.2019

U potragu za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović koju je u petak 20. decembra, kako se sumnja, oteo Ninoslav Jovanović (45) uključili su se danas i građani iz Beograda, Niša, Bora, Zaječara, Svrljiga i drugih mesta u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.