Posle Zaječara, još jedno žarište u Srbiji: Zaraženi radnici u turskoj fabrici, nastavlja se testiranje zaposlenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 21:36

Posle Zaječara, još jedno žarište u Srbiji: Zaraženi radnici u turskoj fabrici, nastavlja se testiranje zaposlenih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u turskoj fabrici "Kajzen" u Smederevu, prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod još sedam radnika.

U toj fabrici sadaje ukupno devetnaest obolelih, prenosi RTS. Ekipa epidemiološke službe je na terenu i toku dana će nastaviti testiranje zaposlenih.

Radnici su, inače, već nekoliko dana na kolektivnom godišnjem odmoru, potvrdila je direktorka ove ustanove dr Ana Jovanović.

Prva dva slučaja koronavirusa kod radnika u fabrici "Kajzen" u Smederevu zabeležena su 17. maja.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIRUS BUKNUO U JOŠ JEDNOM SRPSKOM GRADU: Korona POKOSILA na desetine radnika u fabrici tekstila

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 16:34

Fabrika trenutno ne radi, ali su radnici pozvani da dođu na testiranje...U turskoj fabrici Kajzen u Smederevu broj inficiranih koronavirusom uvećan je za sedam osoba. Sa prethodno 12 evidentiranih slučajeva iz Kajzenu sada je iz te fabrike ukupno 21 pozitivnih na Sars-Cov-2...U Smederevu je, po statistici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.