Pokušali da prokrijumčare 64 migranta

Izvor: RTS, 30.Avg.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali da prokrijumčare 64 migranta

Otkrivena trojica srpskih državljana svi iz Beograda, koji su pokušali da ilegalno prokrijumčare 64 osobe iz Avganistana.
U okolini Zaječara, pripadnici Zajedničkih snaga vojske i policije, noćas su otkrili trojicu srpskih državljana svi iz Beograda, koji su pokušali da ilegalno prokrijumčare 64 osobe iz Avganistana.
U kombiju marke "fijat duakto" registrovanom u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bačkoj Palanci D. J. je prevozio 34 ilegalna migranta među kojima su se nalazile četiri žene, od kojih jedna trudnica, jedna beba, jedno dete i 28 muškaraca.
Dva putnička automobila beogradskih registarskih oznaka, zatečena su u blizini kombija neposredno pre prihvata grupe od 30 ilegalnih migranata među kojima je bilo troje dece i 27 odraslih muškaraca.
Krijumčarima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, a nadležni sudski organi doneće odluku o daljem postupanju.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZAJEDNIČKA AKCIJA VOJSKE I POLICIJE KOD ZAJEČARA: Uhapšena trojka zbog krijumčarenja 64 migranata

Izvor: Kurir, 30.Avg.2016

...Osumnjičeni DJ je, u kombiju marke "Fijat Dukato", registrovanom u Bačkoj Palanci, prevozio 34 ilegalna migranta među kojima su se nalazile četiri žene, od kojih jedna trudnica, jedna beba, jedno dete i 28 muškaraca, piše u saopštenju..Dva putnička automobila beogradskih registarskih oznaka,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.